61acd9e43b7e80e66877464f_Motivee_Official_Logo

ONZE

PARTNERS

100% 🌱 Human-Based.

Zelfbouwmarkt
Dome deco logo
sharp logo
Logo TelSmart
Businesslab
logo Victus Sales
Sanderus bedrijf

Hire us

to hire THEM

100% 🌱 Human-Based.

Word geen klant maar word partner. Onze klanten gaan met ons in zee omdat ze weten dat er effectief op hun vacature gewerkt wordt, zoals partners horen te doen.

Indeed logo
Facebook logo
LinkedIn logo
Google For Jobs logo
Waarom Motivee?

Wie wij zijn? Geen traditioneel recruitmentkantoor. Wie dan wel? Transparante en dedicated recruiters met het oog op lange termijn relaties.

Transparantie

Via onze software krijg je toegang tot ons werk. Hoeveel kandidaten zijn er benaderd, welke profielen zijn het, wat is er mee gebeurd en welke opvolging doen we. Er zijn geen geheimen.

Tijdspendering

Onze klant weet perfect wanneer, hoelang en op welke vacature wij werken. Geen enkele vacature beland bij ons onderaan de stapel.

Betrokkenheid

Wij appreciëren het als de HR-verantwoordelijke wekelijks of 2-wekelijks met onze recruiter samen zit om te sparren over onze zoektocht. In deze gesprekken mengen we onze expertises en verbeteren we onze prestaties.

Prestatiedrang

Onze prestatiedrang ligt hoog. Wij streven niet naar het invullen van één vacature, maar hopen jullie na zes maanden nog altijd als partner te kunnen aanschouwen.

Contactpersoon

De enige persoon met wie jouw HR-verantwoordelijke in contact komt, is jullie dedicated recruiter. Eén partij met alle vragen.

Snelheid

Jouw vacature eindigt bij ons niet onderaan de stapel. Integendeel, ze krijgt bij ons de hoogte prioriteit. Dit zorgt ervoor dat we vacatures snel invullen.

SOORTEN

PROFIELEN

100% 🌱 Human-Based.

80% gespecialiseerd in SALES profielen
Sales

✍🏻 Hunters, Farmers, Key Accounts, Inside sales representative

Finance

PCP-wizards 🧙‍♂️, Relatiebeheerders, Dossierbeheerders, etc.

Admin

Office goeroe’s. Voor het werk waar jij gek van zou worden. 😉