61acd9e43b7e80e66877464f_Motivee_Official_Logo

Van talent naar account manager

WIE, WAT, HOE?

Motivee heeft jaren lang ervaring in het binnenhalen van top accountmanagers. Alleen merken we dat het steeds moeilijker verloopt. Om toch die snelle service te kunnen blijven bieden, maken we van potentiële kandidaten de beste account managers. Hierbij worden de kandidaten eerst grondig gescreend met interviews en assessments. Indien we geloven in de competenties en vaardigheden van onze kandidaat, wordt deze voorgesteld aan jou als bedrijf. Als het klikt, geven we deze potentiële kandidaat een opleiding door een ervaren sales partner van ons. Na deze opleiding kan hij via outsourcing starten om asap deals te closen.

B2B Account manager nodig?

Goede account managers zijn dun gezaaid. Om die reden scholen wij verborgen talent om in uitstekende B2B verkopers.

Zijn ze ervaren?

De potentiële sales goeroe’s krijgen een opleiding door een Sales Bureau gespecialiseerd in B2B prospectie. Hierdoor zullen ze direct beseffen wat een goede account manager inhoudt.

Hoelang duurt de opleiding?

Kandidaten krijgen een drie weken lange opleiding waarbij ze telkens per drie opgeleid worden (voor verschillende klanten).

Wat leren ze?

Sales moet in je zitten, een opleiding kan je de knepen van het vak leren maar de commerciële flair moeten ze zelf hebben. Ze leren onder andere wat van hen een goede accountmanager maakt, hoe ze koud prospecteren en ze gaan meevolgen met ervaren B2B accountmanagers om de praktijk te achterhalen.

What's in it for me?

Jouw openstaande vacatures staan niet langer open, je krijgt top talent binnen én potentiële klanten kunnen snel geconverteerd worden naar klanten waardoor de omzetten stijgen.

WAT ALS ZE NIET GOED WERK LEVEREN?

Als bedrijf ben je niet verbonden aan een bepaalde account manager.