Education for business

In 10 dagen een salesgoeroe in jouw team

They learn how to close Big deals.

Wij maken van motivatie talenten

Er schuilt een talent in ieder van ons maar het is slechts de motivatie die op het eerste zicht meer zegt dan het talent.

Daarom scholen wij motiverende kandidaten die bereid zijn om zich in het salesverhaal te gooien, om tot salesgoeroes die in staat zijn om big deals binnen te halen.

deals closen

Hoe komt jouw salesgoeroe in jouw team?

Na jouw startschot vinden we kandidaten op basis van jouw vooropgestelde vereisten en houden we rekening met je bedrijfscultuur.

Nadat Motivee enkele kandidaten heeft gevonden, krijg jij een overzicht van deze profielen in de vorm van een video-interview tussen Motivee en de kandidaat. Hierdoor screen je beter en krijg je een beter beeld van zijn of haar motivatie/enthousiasme/leergierigheid.

Nu is het tijd om zelf kennis te maken met deze kandidaten op het platform Motivee. Hier start je een chat en videogesprek waardoor je laagdrempelig met elkaar in contact komt. Verdere besprekingen kunnen hier ook worden gedaan (zoals een ontmoeting organiseren op locatie).

Nadat jij en je volledige team een keuze hebben gemaakt over welke kandidaat jij graag tot salesgoeroe wilt laten opleiden, teken je samen met het talent de arbeidsovereenkomt.

Na ondertekening begint de opleiding en na max. 10 dagen excl. twee evaluatiedagen wordt hij klaargestoomd afgeleverd zodat hij kan beginnen met prospecteren, argumenteren en deals sluiten. Met andere woorden: jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

(Vertel ons hoeveel salesmensen je nodig hebt)